Cesta in nebo

Cesta in nebo.

“Vsak korak zvesto in tako, kot hoče dan.”

Omar nagrajuje! #PolepsajDan

Omar vam v sodelovanju s partnerji ABBA NUTRITION poklanja paket energije, svežine in mladosti! Vsak teden bomo izmed prejetih prijav izžrebali 2 (dva) nagrajenca / nagrajenki, ki bosta prejela darilni paket ABBA Nutrition z izdelki za aktiven in zdrav način življenja. SODELUJ ZDAJ!

Polja označena z [ * ] so obvezna. Pogoji nagradne igre so objavljeni tukaj.

Marketing by

Povabi prijatelja, da osvoji nagrado: 

Vsak teden bomo izmed prejetih prijav izžrebali 2 (dva) nagrajenca / nagrajenki, ki bosta prejela darilni paket ABBA Nutrition z izdelki za aktiven in zdrav način življenja. Povabi prijatelja, da ne zamudi te priložnosti!

Marketing by

Nagrajenci:

Žrebanje: 23. 9. 2020

Žrebanje: 30. 9. 2020

Žrebanje: 7. 10. 2020

#PolepsajDan

Kar v življenju resnično šteje, so majhne stvari in drobne pozornosti. Iskren nasmeh, roka na rami, tolažba in objem prijatelja, drobna pomoč nekomu, ki jo potrebuje… Trenutek, ko se ustavi ves svet! Na kakšen način pa ti nekomu polepšaš dan? Kampanja #PolepsajDan, katere ponosni partner je podjetje ABBA Nutrition, spodbuja k drobnim pozornostim ter medsebojni pomoči.

Fotogalerija

Utrinki s snemanja videospota Cesta in nebo, avgust 2020. Foto: Kerim Vodnik

Povabi prijatelja, da osvoji nagrado: 

Vsak teden bomo izmed prejetih prijav izžrebali 2 (dva) nagrajenca / nagrajenki, ki bosta prejela darilni paket ABBA Nutrition z izdelki za aktiven in zdrav način življenja. Povabi prijatelja, da ne zamudi te priložnosti!

Marketing by

Iz medijev

Naj bo še tako nenavadno, a ljudje so posebej radovedni, kaj slavni počnejo, ko niso na očeh javnosti. Zaradi prepoznavnosti so s svojimi dejanji še toliko bolj izpostavljeni. Omar Naber je eden tistih, ki se za odrom obnaša povsem drugače, kot bi pričakovali. Vsi ga poznamo kot odličnega vokalista, le malokdo pa kot preprostega fanta, ki je zadovoljen z malim, daje pa veliko. Z glasbo se preživlja, vse ostalo pa počne spontano in po svoje, nikoli zato, da bi pritegnil oči javnosti. Nasprotno – ne mara “hvalisanja,” zato pravega Omarja pravzaprav pozna le tisti, ki ga je že srečal.

Omar Naber in ABBA Nutrition

“Osebno se trudim živeti zdravo. Veliko gibanja, šport in zdrava prehrana. Že nekaj let uporabljam ABBA izdelke, se zavedam blagodejnih učinkov in jih tudi občutim na lastni koži. Ko mi je bila stvar predstavljena, sem mislil, da bi lahko spet šlo za placebo učinek, a tokrat je bilo drugače. Produkti ABBA Nutrition mi dejansko pomagajo pri nespečnosti, pri regeneraciji po športu, pri prebavi in splošnem počutju. Toplo jih priporočam in privoščim prav vsakomur na svetu.” Omar Naber

ABBA Nutrition vam prinaša vrhunsko kakovost, ki ima številne dokazane pozitivne učinke na telo. Za optimalno delovanje vašega telesa in uma so skupaj z izkušenimi strokovnjaki in zdravniki razvili najboljše kombinacije naravnih surovin.