Omar Naber & Band - KluBar

Kranj, Slovenia ·

Klubar
Slovenski trg 7
Kranj
Slovenia
· 9:00 pm

KluBar je družabno središče v centru Kranja, ki ponuja kvalitetne zabave, koncerte in tudi ostale dogodke namenjene vsem generacijam.

Omar Naber je letos 25. februarja zmagal na Emi 2017 s pesmijo »On My Way«, zato bo Slovenijo ponovno zastopal v Kijevu na 62. tekmovanju za Pesem Evrovizije 2017. Predstavil se bo v prvem predizboru, 9. maja in navijali bomo, da pride v finale, ki bo 13. maja!

Teden dni kasneje, v soboto 20.5., pa pride z odličnim bendom v KluBar in obljublja pravi rockerski žur!

Omar je širšo medijsko prepoznavnost dosegel konec leta 2004 z zmago na Bitki talentov v oddaji Spet Doma. Nagrada za zmago na Bitki talentov je bil nastop na Emi leta 2005, kjer je tudi zmagal in istega leta zastopal Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije v Kijevu v Ukrajini. Istega leta je izdal svoj avtorski prvenec, album s preprostim naslovom ’Omar’, s katerega je nanizal kar sedem hitov, katerih večinski avtor je sam – pesni vsi poznate: ‘Vse, kar si želiš’, ‘Krasen dan’, ’Stop’, ’Polje tvojih sanj’, ’Skrivaj sanjava’, ’Omar ti teslo’ in ‘Ves tvoj svet’. Album je doživel pravi uspeh, zato je bil leta 2005 najbolj predvajan avtor v Sloveniji.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!

Prvih 100 »early bird« vstopnic je le 3€ | od 101. vstopnice naprej in na koncertu 5€.
Količina vstopnic je omejena na 250, zato priporočamo nakup v predprodaji. Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Pošljite naročilo: ime, priimek, koliko vstopnic in za kateri koncert želite na mail VSTOPNICE@KLUBAR.SI, mi pa vam bomo poslali ponudbo za nakup, ki bo veljavna 24ur!
Zadnja naročila po e-pošti za sobotne koncerte sprejemamo do četrtka do 21h. V petek, dan pred koncertom, do 12. ure pa morate najkasneje nakazati na TRR po ponudbi, ki jo dobite po naročilu.